perjantai 3. tammikuuta 2014

Kovaa ja pehmeää, neuloja ja vaippoja...

Uudenvuoden jätkänkynttilän valossa paljastetaan tämän päivän aiheet: rokotukset ja kestovaipat.


Jätkä täyttää parin päivän päästä kolme kuukautta. Neuvolasta ei kuitenkaan lahjoja herunut, ehei! Jätkä hymyili neuvolatädille, vaan mitä teki tuo täti? Iski neulan reiteen! Ja juuri kun Jätkä alkoi toipua järkytyksestä........tulee neula toiseenkin reiteen! Vähemmästäkin sitä mieli pahoittuu! Nyt on kaikki taas hyvin, jännityksellä odotellaan nouseeko rokotuksista kuume vielä tässä illan mittaan...




Vaippojen suhteen ollaan menty sekakäyttölinjalla. Itse ommelluista vaipoista S-kokoiset olivat heti liian pieniä Jätkälle - muutaman viikon ikäisenä kun vasta aloitettiin kestovaippojen kanssa... M-koon vaipat toimivat ihan hyvin, tosin voisi kai pian isompiakin ommella.

Aktiivisessa käytössä ovat myös Fuzzi Bunzit, joista tykkään kovasti! Eivät yhtä iloisia ole tuommoisina yksivärisinä, mutta säätövaraa on sekä neppareiden että säädettävien reisikuminauhojen ansiosta.



Imuista parhaiten toimivat mikrokuituimut ja vanhat kunnon harsot. Kirjaimellisesti ne vanhat harsot toimivat paremmin kuin uudemmat, pesukerrathan parantavat imukykyä ja vanhimmat harsot ovatkin 80-luvun alusta tai ehkä jopa 70-luvulta? Pyyhkeistä ommellut imut taas tuntuvat turhan paksuilta, eikä imukykykään (tai -nopeus?) ole priimaa....Tiimalasiksi ommellut imut toimivat tosin noissa pyyheversioissakin vähän paremmin..



Ja tätähän se on....mutta jostain syystä pidän vaippapyykistä! Mieltymyksensä kullakin.....






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti