torstai 17. huhtikuuta 2014

Parasta rakkaimmalle: merinovillaa!

Pikapäivitys yhdellä ainoalla kuvalla! Lienee tästä jo muutama kuukausi, kun tilasin Sampsukasta merinovillaisia kankaita. Sain vihdoin ommeltua ensimmäisen tekeleen: kypäräpipon. 


Ja voisiko tuota ihanampaa pipoa ollakaan?! Kangas on unelmanpehmeää, kevyttä ja ohutta ja se vain tosiaankin toimii! Merinovillaa kehutaan tuolla Sampsukan sivuilla tyyliin:

Merinovilla ylläpitää elimistön ihanteellista lämpötasapainoa ja se sopii käytettäväksi niin talvella, kuin kesälläkin. Merinovillan käyttö helpottaa reumasairauksia, niska- ja hartiakipuja, sekä nivelrikkoa. Astmaatikot ja allergiset voivat huoletta käyttää merinovillaa, sillä se sitoo pölyä. Merinovilla tuntuu hyvältä iholla, eikä esimerkiksi kutita tai ärsytä ihoa, niin kuin perinteinen lampaanvilla. Merinovilla puhdistaa itse itseään, joten usein tuuletus ja kevyt harjaus riittävät. Merinovilla imee kosteuden ihosta, tuntumatta silti märältä. Tästä syystä merinovilla alusasu on esimerkiksi talvella ehdoton.

Jätkä hikoilee sen verran, että puuvillaiset pipot ovat aivan kosteita esimerkiksi vaunuissa nukuttujen päikkäreiden jäljiltä. Eilisten pitkien päiväunien jälkeen kevyttoppapuvun huppu oli sisäpuolelta aivan kostea, mutta itse tämä pipo ja Jätkän pikkuinen pää olivat aivan kuivia. Ihana tuote! Niin ja onhan tuo nyt hienokin :) Eikä ole sitten muuten kellään muulla ainakaan ihan tasan samanlaista :) Toinenkin projekti on jo valmistumassa merinovillasta.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti