perjantai 16. elokuuta 2013

Valmisteluja...iik...vauvaa varten!

Niin, nyt kun vauva on julkistettu facebookissakin, niin eiköhän näitä vauvatuunailuja voi alkaa hiljalleen esitellä myös blogissa :) Puolitoista kuukautta on laskettuun aikaan. Kasvava maha aiheuttaa kai yleisestikin pesimisvaistojen vahvistumista, joten eipä olisi parempaa aikaa voinut olla uudelle kodille ja tälle pikkupikkupienelle pintaremontille, joka täällä keväällä toteutettiin!

Mintunvihreä huone on tietenkin tarkoitettu lastenhuoneeksi, se nyt tuskin tulee suurena yllätyksenä.... Pieniä vaatteita järjestellessä ymmärsin miksi lastenvaatteita niin usein säilytetään lipastoissa - eihän noin pieniä vaatteita kannata hyllyille laittaa, ei niitä sieltä kukaan löytäisi! Tarvittiin siis lipasto tms. vaatteille ja onneksi sellainen löytyikin.....tämä lipasto on ollut huoneessani lapsuudenkodissa:


Sopi oikein hyvin tuohon kaappien väliin.Ja sitten ei muuta kuin maalia pintaan.....


Väreinä, yllätys yllätys, mintunvihreää ja suklaanruskeaa.....pari ripaa korvasin uusilla, varsin erilaisilla. Alas tuli hieman koristemaalausta, seinällähän tässä huoneessa on oranssilla taustalla tälläinen kuva:


Lipaston yksityiskohdat yhdistävät nyt lipaston ja seinämaalauksen toisiinsa.



Vanhan ompelutyönkin voisi nyt esitellä :) Pinnasänkyhän on ollut tulokasta varten koottuna jo pari kuukautta ja pinnasänkyhän tarvitsee pehmusteet.....pohjana oli tällä kertaa Ikean valmis reunapehmuste (tuli mukana, kun pinnasänky ostettiin käytettynä..):


Mutta arvaat jo varmaan, että onhan tuo liian tyyyylsä ja väritön oranssiin taloon! Vauvaparka saa muutenkin paljon kierrätettyä, joten uudet kuosit tuohonkin etsittiin sitten kirpparilta.....Materiaalina kasa kivoimpia löytyneitä tyynyliinoja:


(Siniset tosin tulivat käytetyksi tilkkupeittoon, lähinnä siihen poikaväriseen, joka on jatkanut jo matkaansa kaverin poikavauvalle...) Tyynyliinojen lisäksi kangasvarastosta kaiveltiin esille sopivat vihreä- ja keltasävyiset kankaat ja lopputulos:



Kuvassa näkyy myös oranssi vauvanpeitto, onhan tuo toki aiemminkin esitelty :)

Ulkopuolelle tuli sitten omista varastoista löytynyttä nättiä, suhteellisen neutraalia kangasta...



Miska lienee melko tyytyväinen, että pian joku muu puetaan näihin ylisöpöihin vaatteisiin.. ;)  


(Myönnetään, on tuo ehkä vähän kissarääkkäystä....)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti