tiistai 9. huhtikuuta 2013

Erase and rewind.... (1/8)

Joo. Ensimmäinen viikonloppu kahdeksasta menikin sitten osittain pääsiäisen mokia korjaillessa. Köyhällä ei ole varaa halpaan ja kiireisen ei kannattaisi yrittää oikaista. Seinien maalaaminen ilman listojen irroittamista ei vain ole hyvä idea. Ei lainkaan. Pitkään sitä pyöriteltiin, että mitäs tehtäis...mutta lopulta päätettiin tehdä homma kumminkin kunnolla. Joten ei muuta kuin listat irti, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Siinä sitä näkyy mitä hätäilyllä saatiin aikaiseksi! Ylimääräiset maalit sitten tapettikaapimella pois, että seinästä saatiin tasainen...lattiassakin oli maalia, jota sitten koitettiin poistaa tavalla jos toisellakin, kunnes löytyi siihenkin se toimivin; taikasieni! 

Eikä siinä vielä kaikki....pinnoitettuja listoja EI ehkä kannata maalata hiomatta pohjaa ensin karheaksi....siinä kun voi käydä näin.....

Ja sitten voikin käydä näin.....


Mutta kyllä vaan säästettiin niiiiiiin paljon aikaa, kun aateltiin (okei, minä ajattelin..), ettei se nyt ole niin justiinsa ja varmaan se näinkin onnistuu....


Siinä niitä listoja kuitenkin on, hiottuina ja uudelleen maalattuina. Suklaisen ruskean sävy on Tikkurilan N464 Aleksandriitti, saman huoneen vihreän sävy taas on X381 Aaloe.


Jokin sentään meni niinkuin Strömssössä! Makuuhuone on saanut uudet värit, lämpimät okran sävyt (X403 Pusta ja tehosteseinällä V403 Savanni).


Ruskea olisi ollut itsestäänselvä valinta listoihin, mutta värimaailmaa ryhdistämään valittiin tumma harmaa. Tämä harmaa löytyi selaamalla harmaiden sävyjen viuhkaa - jos kaupan värinäyteseinän edessä seisoskellessa tuntuu valinta liian helpolta, niin kannattaa pyytää myyjältä tuommoista viuhkaa...sieltä sitten löytyy värien välisävyjä ja välisävyjen välisävyjä ja... (ja varsinkin miesväki tykkää ;) )




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti